وکیل کلاهبرداری در تهران

وکیل کلاهبرداری در تهران، یکی از وکلای مجرب پایه یک دادگستری می باشد که تخصص و تبحر در حل مشکلات پرونده های کلاهبرداری را دارد. اگر اموالتان توسط افراد کلاهبردار به تاراج رفته است و نمی دانید چه باید بکنید؛ پیشنهاد می شود ادامه این مقاله را از دست ندهید.

این روزها با توجه به محبوبیت فضای مجازی، کلاهبرداری بسیار بیشتر از گذشته شده است. به عبارت بهتر در گذشته به دلیل نبود اینترنت تا به این اندازه شاهد پرونده های کلاهبرداری نبودیم. اگر بخواهیم تعریفی ساده و در عین حال کاربردی در خصوص کلاهبرداری داشته باشیم؛ هرگاه یک شخص و یا اشخاصی با دنبال کردن روش های متقلبانه سعی در بردن اموال دیگری داشته باشند، کلاهبرداری رخ داده است.

ممکن است این سؤال برایتان پیش آید که چه تفاوتی بین کلاهبرداری و سرقت وجود دارد؟ در سرقت بدون رضایت و اطلاع فرد اموالش ربوده میشود. در مقابل اما در کلاهبرداری شخص با رضایت و اطلاع خود اموالش را در اختیار افراد کلاهبردار قرار میدهد.

منظور از این مورد که شخص با رضایت خود اموالش را از دست می دهد، این است که کلاهبردار با روش های مختلفی سعی در فریب دادن شخص مال باخته دارد. در واقع اکثر اشخاص مال باخته در مقابل حیله گری افراد کلاهبردار تسلیم می شوند.

کلاهبرداری یعنی فردی با سوء نیت و  از راه حیله و تقلب  مردم را  فریب داده و انها را به امور غیر واقع امیدوار نماید و برای بردن مال دیگری  به انواع  وسایل متقلبانه  مانند اختیار نمودن اسم و عنوان مجعول ،ترساندن از حوادث و پیشامدهای غیر واقع و ….. متوسل شود و قربانی با میل و رضایت مال خود را در اختیار کلاهبردار قرار دهد.

افراد مال باخته بدون هیچ تحقیقی و صرفا با صحبت کردن با این افراد مکار به آن ها اعتماد می کنند و در نتیجه تمام و یا بخشی از اموال خود را از دست می دهند. کلاهبرداری خود به دو دسته کلاهبرداری ساده و کلاهبرداری مشدد تقسیم می شوند.

وکیل کلاهبرداری

انواع کلاهبرداری از زبان یک وکیل کلاهبرداری

همانطور که گفته شد کلاهبرداری به دو صورت انجام میشود. اگر نمیدانید که به کدام روش از کلاهبرداری اموالتان را از دست داده اید، به شما این مورد را خواهیم گفت. منظور از کلاهبرداری مشدد کلاهبرداری هایی هستند که، یکی از سه شروطی که در ادامه به آن ها میپردازیم را داشته باشند.

اگر فرد کلاهبردار کارمند دولت، موسسات آموزشی و… باشد و اموالتان را با فریب از چنگتان در بیاورد، کلاهبرداری مشدد رخ داده است. شرط دوم کلاهبرداری مشدد این است که، اگر فرد کلاهبردار خود را به عنوان کارمند دولت، موسسات آموزشی و… معرفی کند در این صورت نیز کلاهبرداری مشدد اتفاق افتاده است. شرط سوم را میتوان دلیل 90 درصد کلاهبرداری های مشدد دانست.

همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره شد فضای مجازی جولانگاه مناسبی برای افراد کلاهبردار شده است. اگر کلاهبرداری به وسیله رسانه های جمعی مانند فضای مجازی و… رخ بدهد، در این صورت نیز کلاهبرداری از نوع مشدد بوده است. اگر این سه شروط اتفاق نیفتاده باشد، کلاهبرداری از نوع ساده است.

برای اثبات جرم کلاهبرداری، متقلبانه محسوب شدن‏ وسایلی که مرتکب جرم از آنها برای بردن مال دیگری استفاده می کند  از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین وقوع این جرم متضمن‏ برخی صحنه ‏سازی‏ها و مانورهای متقلبانه است.

اثبات توسل مرتکب جرم به وسایل و صحنه‏ سازی‏های متقلبانه‏ بر مرجع تحقیق  (دادسرا) است. وجود رابطه مستقیم و قاطع بین توسل به وسایل‏ متقلبانه با اغفال قربانی و بردن مال وی شرط لازم تحقق‏ جرم کلاهبرداری محسوب می‏شود. شکی وجود ندارد که‏ توسل به وسایل متقلبانه باید مقدم بر تحصیل مال بوده و باید برای‏ تحصیل مال صورت گیرد.بنابراین برای  تحقق جرم باید موارد ذیل اثبات گردد.

  1. توسل به وسیله متقلبانه باید مقدم بر بردن مال باشد.
  2. متقلبانه بودن وسایل مورد استفاده برای اغفال دیگری
  3. اغفال شدن و فریب خوردن قربانی
  4. تعلق مال برده شده به قربانی
  5. ورود ضرر به قربانی
  6. انتفاع مال کلاهبرداری

وکیل متخصص کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری با خواندن پرونده شما می تواند به ساده و یا مشدد بودن کلاهبرداری پی ببرد. البته شاید افراد با دانستن شروط مشدد بودن بتوانند خود نیز این تشخیص را بدهند. بعد از تشخیص این مورد اما نوبت به طی کردن روال اداری و شکایت به مراجع قانونی می رسد. با توجه به این که این پرونده ها یک سری پیچیدگی را دارند، بهتر است از وجود یک وکیل بهره ببرید.

مطابق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری در صورتی که مال برده شده زیر یکصد میلیون تومان باشد جرم کلاهبرداری قابل گذشت می باشد و مازاد بر مبلغ فوق غیرقابل گذشت می باشد. در صورتی که شاکی رضایت دهد دادگاه اختیار تخفیف مجازات را دارد.

وکیل متخصص کلاهبرداری

بهترین وکیل کلاهبرداری

جرائم کلاهبرداری از آن دست جرائمی می باشند که قانون، مجازات حدی را برایش در نظر نگرفته است. منظور از مجازات حدی، مجازات هایی هستند که قانون برای آن ها یک مجازات مشخص در نظر گرفته است و امکان کم و یا زیاد کردن آن ها توسط قاضی پرونده وجود ندارد.

در نقطه مقابل اما پرونده های کلاهبرداری به سبب متفاوت بودن ارقام و جرائم، مجازات به صورت بازه ای برایشان مشخص شده است. در این گونه جرائم نظر قاضی پرونده تاثیر مستقیمی را بر روی تعیین میزان مجازات دارد.

همانطور که طی مقاله از زبان وکیل برای کلاهبرداری، انواع کلاهبرداری شرح داده شد، مجازات ها برای این دو نوع کلاهبرداری متفاوت است. مجازاتی که قانون برای کلاهبرداری ساده در نظر می گیرد، بین 1 تا 7 سال حبس می باشد.

همچنین فرد کلاهبردار باید تمام مالی که از فرد مال باخته را با فریب تصاحب کرده است، به او پس دهد. مجازات کلاهبرداری مشدد اما به مراتب بیشتر از کلاهبرداری ساده است. مجازات کلاهبرداری مشدد بین 2 تا 10 سال حبس می باشد. همچنین مجرم باید تمام اموال فرد مال باخته را به وی بازگرداند. همچنین تا آخر عمر خود دیگر نمی تواند در سمت های دولتی مشغول به کار شود.

برای مشاوره با بهترین وکیل کلاهبرداری می‌توانید با وکلای ما در گروه وکلای یعقوبی در ارتباط باشید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.

09128478662  خانم فاطمه یعقوبی

09129056367  خانم مریم حیدری

09124034610 آقای مهدی ملکی

نشانی دفتر : فلکه دوم صادقیه ، مجتمع تجاری طلا ، ط5 ، واحد 4

به محتوا امتیاز دهید