توافقنامه طلاق توافقی

نوشته پیش رو توسط وکیل طلاق توافقی در خصوص توافقنامه طلاق توافقی و نحوه تنظیم صورتجلسه طلاق توافقی در جهت آشنایی شما عزیزان تنظیم گردیده است. طلاق توافقی، نوعی از طلاق است که زوجین در آن، در مورد جزئیات طلاق به توافق می رسند.

موارد توافقنامه طلاق توافقی باید شامل اصل رضایت طرفین در طلاق، میزان مهریه پرداختی و وصول یا بذل مهریه، حضانت فرزندان، ملاقات فرزندان، استرداد جهیزیه  می باشد. بنابراین لازم است طرفین نسبت به موضوعات مورد اختلاف تعیین تکلیف نمایند و در صورتی که در حکم دادگاه قید شود، رسمیت می یابد.

نمونه توافقنامه طلاق توافقی

هر گاه بر اساس توافق زوجین، گواهی عدم امکان سازش صادر گردد، و به هر دلیلی ( مانند انصراف زوجین از طلاق ) از درجه اعتبار ساقط شود، کلیه توافقاتی که در گواهی عدم امکان سازش و طبق توافقات قبلی رسمیت یافته است، ملغی می گردد.

«نمونه صورتجلسه طلاق توافقی»

قرارداد حاضر فی مابین آقای…. فرزند…. به شماره شناسنامه… و شماره ملی……. به نشانی……… و شماره تماس….. و سرکار خانم… فرزند…. به شماره شناسنامه…… و شماره ملی……… به نشانی……به شرح ذیل تنظیم گردید و ضمن عقد خارج لازم طرفین نسبت به مفاد و بندهای ذیل در راستای مواد 10 و 219 قانون مدنی توافق و رضایت خود را در کمال صحت عقلانی با امضاء در ذیل آن تأیید می نمایند و مفاد این قرارداد برای طرفین لازم اتباع میباشد.

  1. مهریه : در طلاق توافقی زوجین باید نسبت به مهریه تعیین تکلیف نمایند و این توافق فی مابین طرفین است و الزامی در بخشش کل مهریه با عدم بخشش زوجه نمی باشد. بذل مهریه می تواند نسبت به تمام آن باشد و یا بخشی از آن و زوجه الزامی به بذل کل مهریه خود در قبال اجرای صیغه طلاق ندارد.
  2. جهیزیه : سرکار خانم…….. جهیزیه خود را مسترد نموده/ مسترد می نماید/ ادعایی در خصوص جهیزیه ندارد.
  3.  نفقه زوجه : زوجه….. در خصوص نفقه گذشته، حال و آینده ادعایی ندارد یا نفقه خود را دریافت نموده و پس از اجرای صیغه طلاق ادعایی در این خصوص ندارد.
  4. حضانت : در خصوص فرزندان مشترک به نام های….. و…..، فرزندان تحت حضانت پدر/ مادر می باشند و می توانند در هر هفته در روزهای ۵ شنبه و جمعه یا… از ساعت….. الی ….. با پدر/ مادر خود در …… ملاقات داشته باشند.
  5. نفقه فرزند : نفقه فرزندان طبق توافق برای هر کدام مبلغ…… و جمعاً…… تعیین گردید که با توجه به شرایط موجود در هر سال ۱۰ درصد به مبلغ اضافه می گردد و آقای….. مکلف است در هر ماه این مبلغ را واریز نماید.
  6. اجرت المثل  : اجرت المثل زن در واقع اجرت کارهای زوجه است که زوجه در زندگی در منزل مشترک انجام داده است و شامل نظافت و تربیت فرزندان و پرستاری و مراقبت از اعضای خانواده خود یا شوهر و در واقع با دستور زوج انجام داده و به صورت تبرعی آن را انجام نداده و طبق نظر کارشناس پس از دادخواست و مطالبه در صورت اثبات مرد محکوم به پرداخت می باشد که زن در طلاق توافقی می تواند آن را بذل کند و ادعایی نداشته باشد یا این که طرفین نسبت به مبلغی توافق نمایند.
  7. طرفین در قبال اجرای صیغه طلاق کلیه پرونده های حقوقی و کیفری مطروحه نسبت به یکدیگر را در قبال اجرای صیغه طلاق مختومه می نمایند.
  8. توافقنامه طلاق توافقی در دو  نسخه تنظیم و طرفین با امضاء در ذیل آن در حضور شهود کلیه مفاد و مندرجات این توافقنامه را قبول نمودند.

امضاء و اثر انگشت زوج     امضاء و اثر انگشت زوجه           امضاء شاهد                   امضاء شاهد

در توافقنامه طلاق توافقی حقوق و حدود زوجین و تکلیف اموری مانند حقوق فرزندان، حقوق زوجه روشن می‌شود. علاوه بر این، دو طرف باید در حضور شاهد توافقنامه را امضا کنند. پیشنهاد می‌شود که قبل از امضای توافقنامه حتما به وکیل مراجعه کنید. یک متخصص در حوزه ی حقوق خانواده با مطالعه ی متن توافقنامه طلاق توافقی می‌تواند شما را از صحت شرایط نوشته شده مطمئن سازد تا مبادا حقوق تان پایمال شوند.

جهت مشاوره حقوقی با شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید. فاطمه یعقوبی وکیل پایه یک دادگستری

3.5/5 - (4 امتیاز)